Până în 2024, Carmistin promite crearea a peste 500 de noi posturi, anunță fondatorul Iustin Paraschiv

Cuprins

În fiecare zi, grupul Carmistin se străduiește să progreseze și să-și întărească locul printre elitele industriei alimentare din România. Inițiat pe baza unor principii robuste, având o viziune ambițioasă și dorința de a combina inovația cu tradiția pentru a produce articole de înaltă calitate, grupul își continuă ascensiunea.

Cea mai avansată fabrică de procesare a puiului din sud-estul Europei

În dorința de a identifica soluții optime pentru creșterea sa, Carmistin a decis să inaugureze un nou centru de procesare, care va deveni operațional în cursul acestui an. După cum menționează președintele, Iustin Paraschiv, acest proiect va contribui, de asemenea, la generarea unui număr semnificativ de noi locuri de muncă: ”Vom deschide peste 500 de noi posturi în 2024”. Aceasta reprezintă o veste excelentă pentru cei interesați să se angajeze în țara noastră.

Noua facilitate de procesare, care va fi cea mai modernă din sud-estul Europei, este amplasată în Vâlcea, la Frâncești. Aceasta va întări statutul companiei Carmistin și va sprijini menținerea sa în rândul fruntașilor din domeniu.

Proiectul are o importanță capitală, fiind realizat în colaborare cu Marel, un lider global în furnizarea de tehnologii de procesare pentru industria avicolă. Capacitatea acestei noi instalații va fi impresionantă, pentru a asigura o eficiență maximă. Procesul de producție va ocupa o suprafață vastă, iar activitatea va fi organizată pe mai multe ture.

Președintele Carmistin, Iustin Paraschiv, este de asemenea dedicat protejării mediului, motiv pentru care noua unitate va opera complet autonom din punct de vedere energetic și va emite mai puțin CO2 decât instalațiile existente. Pentru aceasta, clădirea a fost proiectată și construită respectând standardele LEED și MF Global.

O altă măsură ecologică importantă este implementarea unui sistem inovativ pentru colectarea, tratarea și reutilizarea apei rezultate din procesul de producție, ceea ce va duce la o reducere a consumului de resurse.

Noua fabrică de procesare va fi dotată cu echipamente și facilități moderne, incluzând linii automate pentru recepționarea păsărilor vii, utilaje performante pentru sacrificare, opărire și eviscerare, sisteme de gestionare a deșeurilor, echipamente pentru cântărire și ambalare, precum și soluții automate pentru depozitare și logistică.

Noi perspective de angajare

La Carmistin, colectivul include persoane de toate vârstele, angajând atât bărbați cât și femei. Prin urmare, indiferent de vârstă sau gen, există posibilități de angajare pentru cei interesați. La nivelul întregii organizații, Carmistin susține că ”politica de egalitate de gen vizează amplificarea oportunităților pentru femei și bărbați de a accesa și controla resurse și beneficii dezvoltare, pentru a participa pe picior de egalitate în societate și a aspira la poziții de lider dacă merită. Observăm o distribuție echilibrată a angajaților de gen feminin față de cei de gen masculin în cadrul organizației”.

Deschiderea noii fabrici de procesare reprezintă o veste pozitivă nu doar pentru Carmistin, ci și pentru economia locală și națională, generând sute de locuri de muncă și sprijinind astfel creșterea economică, reducerea șomajului și îmbunătățirea nivelului de trai în Vâlcea, Gorj și alte regiuni.

Carmistin pune un accent deosebit pe valorificarea resurselor umane, străduindu-se să mențină un colectiv motivat, ambițios și angajat în producția de calitate. ”Am atins aceste obiective prin dezvoltarea unei politici de resurse umane axată pe valorile de promovare a dezvoltării profesionale și personale, onestitate și integritate la locul de muncă, precum și asigurarea unui mediu de lucru transparent și sigur”, afirmă președintele Iustin Paraschiv.

Viitorul Carmistin – Un nou centru de procesare pentru porci

Planurile de expansiune ale Carmistin continuă. Până în 2026, compania intenționează să inaugureze cea mai modernă unitate de procesare a porcilor din Europa, dotată cu o linie completă de producție și o capacitate impresionantă de peste 500 de capete pe zi.

Această inițiativă va deschide, de asemenea, noi oportunități de angajare, contribuind la îmbunătățirea nivelului de trai al românilor. Suntem încrezători că aceste planuri vor fi realizate cu succes, aducând beneficii multiple angajaților și comunităților locale.

Articole Asemănătoare

Micropigmentarea sprâncenelor: O alternativă semipermanentă pentru machiajul de zi cu zi

Timp de citit: 4:2 min

În căutarea unor sprâncene perfecte și bine definite, multe persoane recurg la machiajul zilnic. Cu toate acestea, această rutină poate fi consumatoare de timp și poate fi dificilă pentru cei…

Vezi articolul

Descoperă Cele Mai Captivante Cadouri Pentru Femei: Ghidul Perfect pentru Alegeri Memorabile

Timp de citit: 5:23 min

Când vine vorba de a impresiona o femeie dragă din viața ta, fie că este partenera ta, mama, sora sau o prietenă apropiată, alegerea cadoului potrivit poate face o mare…

Vezi articolul

Ce presupune recoltarea de celule stem

Timp de citit: 2:52 min

Recoltarea de celule stem este un proces medical specializat care implică extragerea acestor celule de la un individ pentru a le utiliza în scopuri terapeutice sau de cercetare.  Celulele stem…

Vezi articolul