Cine este Misha și ce nu știai despre fosta soție a lui Connect-R

Cuprins

Cine este Misha și ce nu știai despre fosta soție a lui Connect-R

Misha, cunoscută pentru talentele sale muzicale și carisma ei scenică, este mult mai mult decât ceea ce se întâlnește la prima vedere. Pe lângă succesele sale în industria muzicală, ea a avut o viață personală plină de provocări și realizări care merită să fie cunoscute.

A fost căsătorită cu Connect-R și chiar au împreună o fetiță pe nume Maya. Misha colaborat și cu mulți alți artiști printre ei se numără Dj Sava și Fly Project.

Misha: O artistă originară din Republica Moldova

Originară din Republica Moldova, Misha, pe numele său real Mihalache Marina Mihaela, mutată în România încă de la o vârstă fragedă. La doar 2 ani, s-a mutat în orașul Galați, unde a început să-și contureze cariera și să-și dezvolte pasiunea pentru muzică. 

Astăzi, Misha este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România, cu numeroase hituri la activ. Două dintre piesele care au cucerit publicul și au adus notorietate artistei sunt “Tenerife” și “Asul de inimă albastră”, demonstrându-și talentul și versatilitatea în industria muzicală.

Căsătoria cu Connect-R

Un moment important din viața lui Misha este căsătoria sa cu cunoscutul artist Connect-R, în anul 2014. Însă, povestea lor de dragoste a fost marcată de evenimente cu totul speciale. Înainte de a face pasul cel mare către altar, Misha a adus pe lume o minune, pe fetița lor, pe nume Maya, pe data de 26 ianuarie 2014. Acest moment a adus o notă de bucurie și responsabilitate în viața cuplului și i-a unit și mai mult în această călătorie numită viață.

Legătura lor în muzică și dragostea pentru micuța Maya păreau să fie temelia unei relații puternice. În luna septembrie a aceluiași an, Misha și Connect-R și-au unit destinele într-o ceremonie plină de emoții și fericire. Cu toate acestea, după aproape trei ani de mariaj, cuplul a decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze.

Misha, pe lângă cariera sa muzicală impresionantă, rămâne o mamă dedicată și o artistă talentată care continuă să cucerească publicul cu muzica sa și să facă față provocărilor personale cu încredere și reziliență. 

Misha: Ascensiunea în lumea muzicală

Misha: Ascensiunea în lumea muzicală

Sursa foto

Misha, pe numele său real Mihalache Marina Mihaela, este o artistă născută pe 22 iunie 1991 în Republica Moldova, care și-a făcut drum spre inimile românilor cu talentul și pasiunea ei pentru muzică. 

La vârsta de doi ani, părinții ei au decis să se mute în orașul Galați, oferindu-i astfel oportunitatea de a crește și de a-și dezvolta pasiunea pentru artă. Cu o înălțime de 1,75 metri și o greutate de 55 de kilograme, Misha emană o prezență carismatică.

Misha și-a început aventura artistică înca de la o vârstă fragedă, datorită educației primite în cadrul Liceului de Artă D. Cuclin din Galați, unde a studiat chitară și pian. Cu ambiție și determinare, la vârsta de 18 ani a luat decizia de a se muta în București, unde și-a continuat studiile la Facultatea de Teatru și Actorie, deschizându-și astfel ușa către o carieră artistică mai amplă.

Talentul ei muzical a atras atenția, iar colaborarea cu DJ Sava a fost momentul de cotitură. Hit-ul “Tenerife” a devenit o melodie iconică în industria muzicală românească, stând la vârful topurilor radio pentru o perioadă semnificativă. 

În 2015, Misha a lansat o altă melodie de succes alături de DJ Sava, “Amor a Monaco”, și a continuat să aducă hituri în playlist-urile ascultătorilor cu piesa “Vamos”. Colaborările cu artiști precum Connect-R au întregit palmaresul ei muzical și au demonstrat versatilitatea ei în lumea muzicii.

O viață personală plină de momente surprinzătoare

O viață personală plină de momente surprinzătoare

Sursa foto

În ceea ce privește viața personală, Misha a fost implicată într-o relație care a captat atenția publicului. Ea s-a întâlnit cu Connect-R, un renumit artist român, și în anul 2014 au devenit părinți pentru prima oară, aducând pe lume o minune numită Maya. 

Cei doi au ales să-și oficializeze relația prin căsătorie la câteva luni după nașterea fiicei lor, dar această poveste de dragoste nu a fost lipsită de provocări.

După aproximativ trei ani de mariaj, Misha și Connect-R au hotărât să divorțeze în secret, iar anunțul oficial a venit cu întârziere. Cu toate acestea, surprinzător pentru unii, ei au ales să rămână în aceeași casă, continuând să locuiască împreună pentru binele fiicei lor, Maya.

Connect-R: Despre o posibilă împăcare și iubire

Cu toate provocările vieții personale, Misha și Connect-R au demonstrat că își pun în prim-plan responsabilitățile de părinți și au continuat să aibă o relație apropiată. Într-un interviu, Connect-R a vorbit despre sentimentele lui față de Misha și despre posibilitatea unei împăcări în viitor.

“Da, o iubesc pe Misha. O iubesc cum îmi iubesc copilul, cum ar trebui să iubesc toți oamenii. Nu există doi. E o iluzie, o iluzie frumoasă a separării. Nu au existat niciodată doi Dumnezei. Eu dacă mă voi iubi pe mine cu adevărat, unde să mai pun peste preaplinul meu? Suntem unul singur toți. Suntem în iluzia separării ca să ne separăm pe noi.

 Noi trebuie să devenim oglinzi clare, în care celălalt să-și vadă varianta de autoiubire. Mama, sora, nevasta, copilul, sunt elemente care pleacă din viața ta. O iubesc ca pe toate ființele. Normal că sunt subiectiv, pentru că la nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea,” a mărturisit Connect-R.

În final, povestea lui Misha este una complexă, marcată de ascensiunea sa în lumea muzicală și de provocările vieții personale. Cu o carieră în continuă expansiune și cu responsabilitatea de a fi o mamă dedicată, Misha demonstrează că este o artistă remarcabilă și o persoană puternică, gata să facă față oricăror provocări cu grație și încredere

Articole Asemănătoare

Ce nu știai despre Raluca Bădulescu

Timp de citit: 4:37 min

Cu siguranță, numele Raluca Bădulescu a devenit cunoscut în lumea media și a showbiz-ului din România. Această prezentatoare de televiziune și vedetă de social media a captat atenția publicului cu…

Vezi articolul

Cine este Laura Giurcanu și ce vârstă are ea

Timp de citit: 5:33 min

Cu siguranță ați auzit de Laura Giurcanu, un nume care a captat atenția în mediul online și în lumea influencerilor. Însă cine este cu adevărat Lura Giurcanu și care este…

Vezi articolul

Ce nu știai despre Andreea Marin

Timp de citit: 4:18 min

Andreea Marin, cunoscută și sub numele de “Zâna Surprizelor”, este una dintre cele mai iubite și respectate personalități din industria media din România. Cu o carieră vastă și variată, Andreea…

Vezi articolul