Cine este Laura Giurcanu și ce vârstă are ea

Cuprins

Cu siguranță ați auzit de Laura Giurcanu, un nume care a captat atenția în mediul online și în lumea influencerilor. Însă cine este cu adevărat Lura Giurcanu și care este vârsta ei? În acest articol, vă vom dezvălui mai multe despre această personalitate cunoscută pe internet, dezvăluind detalii interesante despre viața și cariera ei.

Despre Laura Giurcanu

Laura Giurcanu, născută pe 23 septembrie 1996, reprezintă o prezență strălucitoare în lumea modei, a influencerilor și a vloggingului. Cu o înălțime impresionantă de 1.80 metri, această tânără de 27 de ani a adus un suflu nou în industria entertainment-ului românesc. 

Pe lângă pasiunea pentru modelling și influențarea online, Laura mai are o soră pe nume Bianca și o carieră impresionantă ca însoțitoare de zbor.

Însă succesul lui Laura Giurcanu nu a venit peste noapte. Tânăra a devenit cunoscută la doar 14 ani, când a participat la emisiunea “Next Top Model,” moderată de legendarul designer de modă Cătălin Botezatu. De atunci, cariera ei s-a dezvoltat într-un ritm alert, iar Laura a devenit o figură importantă în mediul online, strângând mii de fani și aprecieri.

În viața personală, Laura Giurcanu a fost implicată într-o poveste de dragoste notabilă. În 2019, a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață, însă relația lor s-a încheiat curând după aceea. Cu toate acestea, Laura Giurcanu a continuat să-și construiască cariera și să-și îndeplinească visele.

O altă caracteristică notabilă a carierei lui Laura Giurcanu este colaborarea sa cu agenții din marile centre ale modei internaționale, cum ar fi New York, Milano, Paris și Berlin. În plus, pasiunea sa pentru atletism, pe care a practicat-o timp de șapte ani, a contribuit la dezvoltarea sa ca sportivă și ca imagine a unor branduri de modă.

Laura Giurcanu: De la vise la realizări în America Express 2023

Laura Giurcanu, cunoscută și iubită de o mulțime de tineri, a devenit o prezență notabilă în lumea influencerilor și a show-urilor TV. A fost parte din numeroase proiecte televizate, iar acum o putem urmări în cadrul competiției “America Express 2023.”

 Această vedetă carismatică și plină de determinare și-a început cariera în mediul online acum 10 ani, când a decis să-și creeze propriul canal de YouTube.

“Dacă ar fi să privești în trecut, aș putea spune că aveam un vis nou în fiecare săptămână. Am trecut prin multe faze. Cu toții am avut momente când visam să devenim astronauți sau medici. Eu am dorit chiar să urmez o carieră medicală și am considerat medicina o opțiune. 

Dar viața m-a condus pe un alt drum. Când eram mică, m-am implicat în atletism, inspirată de o reclamă la un brand de sport cu o atletă celebră. Îmi doream să fiu precum ea. Am practicat sport de performanță timp de 7 ani. 

Deși nu am ajuns să concursez la Olimpiadă, am ajuns în lumea publicității și a modei. Nu am devenit o atletă, dar mă simt în largul meu în fața camerei foto,” declara vedeta cu câțiva ani în urmă.

Participarea lui Laura Giurcanu la competiția “America Express” alături de partenera sa, Sânziana Negru, a reprezentat o experiență de neuitat. Cu entuziasm, a descris aventura intensă și atmosfera vibrantă a festivalului. 

“De când am intrat, am văzut atâtea steaguri și am atins unul, că nu aveam cum să nu. A fost superb, a fost experiența vieții mele, abia aștept să vedeți. Am plecat destul de înțeleaptă de acasă, dar îmi place cum m-am întors. Planurile de viitor includ o vacanță și o călătorie pe o barcă în Italia, în timpul toamnei,” a dezvăluit Laura Giurcanu, reflectând asupra momentelor trăite în cadrul emisiunii.

Laura Giurcanu continuă să inspire și să cucerească noi orizonturi, demonstrând că visurile pot deveni realitate cu pasiune, ambiție și curaj.

Aris Eram și Laura Giurcanu: O dragoste neașteptată

Aris Eram, fiul celebrei jurnaliste Andreea Esca, a stârnit interesul publicului atunci când a devenit evident că formează un cuplu cu influencerița și concurenta de la “America Express,” Laura Giurcanu. 

După încheierea filmărilor competiției, cei doi au revenit în România și au fost surprinși de paparazzi Cancan într-o seară de plimbare pe străzile Bucureștiului, chiar în miez de noapte. Imaginile i-au surprins sărutându-se pasional în mașină, ceea ce a adăugat combustibil speculațiilor despre relația lor.

Cu o diferență de vârstă de șase ani între ei, Aris Eram și Laura Giurcanu au ales să își trăiască dragostea în ciuda curiozității și a atenției publicului. Cu toate acestea, Laura Giurcanu a preferat să rămână discretă și a refuzat să comenteze în detaliu despre această relație nou-nouță.

Aventura romantică la Barcelona

Aventura romantică la Barcelona

Sursa foto

După încheierea filmărilor pentru “America Express,” Laura Giurcanu și Aris Eram au continuat să fie în centrul atenției, de această dată în timpul unei călătorii la Barcelona. Se pare că fiul Andreei Esca studiază în orașul spaniol, iar cei doi îndrăgostiți au ales să petreacă câteva zile acolo. 

Chiar dacă au încercat să se mențină discreți, paparazzi i-au surprins pe aeroportul Otopeni la întoarcerea în România. Mai mult, Laura Giurcanu a distribuit imagini din Barcelona pe rețelele de socializare, confirmând astfel că au petrecut timp de calitate împreună.

O parteneră inspirată pentru America Express

Parteneriatul dintre Laura Giurcanu și Sânziana Negru în cadrul emisiunii “America Express” a stârnit curiozitatea publicului. Sânziana Negru a dezvăluit că a ales-o pe Laura ca parteneră datorită ambiției și rezilienței acesteia. Laura a demonstrat că este una dintre cele mai ambițioase persoane pe care le cunoaște, ceea ce a fost un factor decisiv în alegerea ei.

Cu încredere în parteneriatul lor, Sânziana a subliniat că Laura Giurcanu este aventuroasă și nu refuză nicio provocare. Decizia de a merge împreună în competiția “America Express” s-a dovedit a fi una înțeleaptă, iar cele două concurente au strâns rândurile pentru a-și înfrunta adversarii în acestă aventură extraordinară.

În concluzie, povestea lui Aris Eram și Laura Giurcanu, împreună cu aventura lor în “America Express,” a captat atenția publicului, aducând elemente de surpriză și incertitudine în lumea lor profesională și personală.

Articole Asemănătoare

Ce nu știai despre Raluca Bădulescu

Timp de citit: 4:37 min

Cu siguranță, numele Raluca Bădulescu a devenit cunoscut în lumea media și a showbiz-ului din România. Această prezentatoare de televiziune și vedetă de social media a captat atenția publicului cu…

Vezi articolul

Cine este Misha și ce nu știai despre fosta soție a lui Connect-R

Timp de citit: 5:17 min

Misha, cunoscută pentru talentele sale muzicale și carisma ei scenică, este mult mai mult decât ceea ce se întâlnește la prima vedere. Pe lângă succesele sale în industria muzicală, ea…

Vezi articolul

Ce nu știai despre Andreea Marin

Timp de citit: 4:18 min

Andreea Marin, cunoscută și sub numele de “Zâna Surprizelor”, este una dintre cele mai iubite și respectate personalități din industria media din România. Cu o carieră vastă și variată, Andreea…

Vezi articolul