Cele mai amuzante 3 filme cu bebeluși

Cuprins

Cele mai amuzante 3 filme cu bebeluși

Filmele cu bebeluși aduc întotdeauna zâmbete pe buze și ne amintesc de inocența și bucuria copilăriei. Aceste comedii sunt îndrăgite atât de copii, cât și de adulți, datorită situațiilor haotice și pline de umor care apar atunci când bebelușii devin centrul atenției. 

Iată trei dintre cele mai amuzante filme cu bebeluși, care te vor face să râzi și să te relaxezi în timp ce poate chiar îți hrănești micuțul cu lapte praf Hipp sau îl lași să doarmă liniștit în timp ce tu alegi să te amuzi copios la un film. 

1. Three Men and a Baby (1987)

Filmul “Three Men and a Baby” este o comedie clasică americană regizată de Leonard Nimoy, care prezintă viața a trei burlaci care locuiesc împreună în New York City: Peter (Tom Selleck), Michael (Steve Guttenberg) și Jack (Ted Danson).

Peter este un arhitect de succes, Michael este un caricaturist talentat, iar Jack este un actor cunoscut pentru numeroasele sale relații romantice. Viața lor liniștită și plină de distracție este brusc dată peste cap atunci când găsesc un bebeluș, numit Mary, lăsat la ușa apartamentului lor. Jack descoperă că Mary este fiica sa, rezultat al unei relații de scurtă durată.

Cei trei bărbați se văd nevoiți să își schimbe complet stilul de viață pentru a avea grijă de bebeluș. Inițial, sunt complet nepricepuți în ceea ce privește îngrijirea unui copil, ceea ce duce la numeroase situații comice și haotice. De la schimbarea scutecelor până la hrănirea copilului cu lapte praf, fiecare sarcină devine o provocare plină de umor.

Pe măsură ce învață să fie părinți, cei trei bărbați dezvoltă o legătură profundă cu Mary și între ei, descoperind astfel bucuria și responsabilitatea de a avea grijă de cineva. Într-o întorsătură dramatică, ei trebuie să se confrunte și cu niște traficanți de droguri care au confundat apartamentul lor cu un loc de livrare pentru un pachet ilegal, ceea ce adaugă un element de tensiune și aventură.

La final, mama lui Mary, Sylvia (Nancy Travis), revine și își dorește să preia responsabilitatea asupra copilului. Totuși, în cele din urmă, cei trei bărbați și Sylvia decid să formeze o familie neconvențională pentru a crește împreună copilul, subliniind tema filmului despre prietenie, iubire și importanța familiei, indiferent de forma acesteia.

Filmul este o combinație reușită de comedie, dramă și momente emoționante, ceea ce l-a transformat într-un hit la box office și i-a asigurat un loc special în inimile publicului.

2. Boss Baby (2017)

“Boss Baby” este un film de animație produs de DreamWorks Animation, regizat de Tom McGrath și bazat pe cartea ilustrată pentru copii scrisă și ilustrată de Marla Frazee. Filmul este o comedie animată plină de aventuri și momente amuzante.

Povestea este narată de Tim Templeton (vocea lui Tobey Maguire), un băiat de șapte ani cu o imaginație bogată, care duce o viață fericită alături de părinții săi (vocea lui Jimmy Kimmel și Lisa Kudrow). Viața sa idilică este perturbată atunci când părinții săi aduc acasă un nou frățior, care este departe de a fi un bebeluș obișnuit. Acest bebeluș, pe nume Boss Baby (vocea lui Alec Baldwin), poartă un costum, are un comportament autoritar și vorbește ca un adult.

Tim descoperă curând că Boss Baby este de fapt un agent secret trimis de o companie numită BabyCorp, care are misiunea de a opri o amenințare globală din partea Puppy Co., o companie care produce căței adorabili și amenință să ia toată dragostea și atenția rezervată bebelușilor. Boss Baby și Tim, deși inițial nu se suportă, trebuie să facă echipă pentru a împiedica planurile malefice ale CEO-ului Puppy Co., Francis E. Francis (vocea lui Steve Buscemi).

Pe parcursul aventurilor lor, Tim și Boss Baby trec prin diverse situații comice și periculoase, învățând în același timp lecții valoroase despre familie, colaborare și importanța iubirii fraterne. În final, misiunea lor reușește, iar Boss Baby este promovat în cadrul BabyCorp, dar decide să revină și să trăiască o viață normală ca fratele lui Tim.

Filmul se încheie cu cei doi frați legați printr-o prietenie puternică și cu o apreciere reciprocă, subliniind mesajul central despre familie și importanța legăturilor fraterne. “Boss Baby” combină umorul și aventura într-un mod captivant, fiind îndrăgit atât de copii, cât și de adulți.

3. Look Who’s Talking (1989)

“Look Who’s Talking” este o comedie romantică regizată de Amy Heckerling, care oferă o perspectivă amuzantă și inedită asupra vieții unui bebeluș prin intermediul comentariilor sale interioare.

Filmul o are în centru pe Mollie Jensen (Kirstie Alley), o contabilă din New York, care are o aventură cu Albert (George Segal), un client căsătorit. În urma relației, Mollie rămâne însărcinată, iar Albert o părăsește, refuzând să-și asume responsabilitatea pentru copil. Mollie decide să crească bebelușul pe cont propriu și dă naștere unui băiețel pe nume Mikey.

Ceea ce face filmul deosebit de amuzant este faptul că gândurile lui Mikey sunt auzite de public, narate de vocea actorului Bruce Willis. Comentariile lui Mikey sunt pline de umor, adesea ironice și înțelepte, oferind o perspectivă hilară asupra experiențelor sale de bebeluș.

În timp ce Mollie încearcă să jongleze cu viața de mamă singură și cariera sa, îl întâlnește pe James Ubriacco (John Travolta), un taximetrist simpatic și binevoitor. James o ajută pe Mollie în mai multe situații dificile și începe să petreacă din ce în ce mai mult timp cu ea și cu Mikey. Deși inițial Mollie este reticentă în a începe o nouă relație, se dezvoltă treptat o atracție între ea și James.

Pe parcursul filmului, Mikey exprimă prin gândurile sale dorința de a avea un tată și începe să-l vadă pe James ca pe o figură paternă ideală. În cele din urmă, după multe momente comice și situații emoționante, Mollie și James își recunosc sentimentele și decid să fie împreună, formând o familie pentru Mikey.

“Look Who’s Talking” este un film plin de umor, dar și de momente tandre, care explorează teme precum familia, iubirea și responsabilitatea, oferind o abordare originală prin prisma comentariilor interioare ale unui bebeluș. Filmul a avut un mare succes la public și a generat două continuări: “Look Who’s Talking Too” (1990) și “Look Who’s Talking Now” (1993).

Aceste trei filme sunt exemple perfecte de comedii care folosesc farmecul și inocența bebelușilor pentru a crea situații amuzante și emoționante. “Three Men and a Baby”, “Boss Baby” și “Look Who’s Talking” nu doar că ne fac să râdem, dar și să reflectăm asupra importanței familiei și a legăturilor umane. Indiferent de vârstă, aceste filme oferă momente de divertisment și lecții valoroase despre viață.

Articole Asemănătoare

Cele mai populare filme cu bucătari

Timp de citit: 7:12 min

Lumea cinematografică a fost întotdeauna fascinată de arta culinară, iar bucătarii au devenit personaje centrale în multe filme memorabile. Aceste pelicule nu doar că ne delectează cu povești captivante, dar…

Vezi articolul

6 actori cunoscuți din filmele cu mașini

Timp de citit: 6:34 min

Filmele cu mașini reprezintă o categorie distinctă și adorată în lumea cinematografiei, atrăgând milioane de spectatori din întreaga lume cu scene de curse îndrăznețe, acțiune palpitantă și mașini iconice. În…

Vezi articolul